Hver dag handler millioner av mennesker etter smykker. Smykker er populære blant alle aldersgrupper og kjønn. Selv om mange kjøper smykker, er det ikke alltid lett å handle smykker, da det er mange forskjellige typer for forskjellige mennesker. Rådene i denne artikkelen skal hjelpe deg når du handler smykker.

Prøv å unngå å rengjøre den med sterke kjemikalier som ammoniakk eller terpentin. Naturlige syrer vil ikke svekke emaljen på kobber smykker måten sterke kjemikalier kan.

Smykker er et fint tilbehør til ethvert antrekk. Jeans og en t-skjorte kan se så vanlig ut, men sammen med et søtt, tykt armbånd, eller et morsomt par øredobber, kan selv det kjedeligste antrekket se unikt ut. Et fargerikt choker halskjede kan lyse opp ethvert utseende, og et unikt beaded ankelarmbånd kan følge med noe gammelt skjørt. Bland og match tradisjonelt utseende med utradisjonelle smykker stykker for å lage one-of-a-kind utseende du vil elske.

Du kan få smykker som snakker om gamle og vintage ganger gått. De tar sin styling fra viktoriatiden og andre kjente tidsperioder. Disse gjør perfekte stykker til enhver garderobe hvor du ønsker å vise noen gamle verdensklasse. Populære typer inkluderer Bakelite smykker, bokkjeder, cameos, celluloid smykker, doublets, filigran smykker, og mye mer.

Når du er på ferie, plukke opp et vakkert smykke som en takk til din kone. Hun kan være på ferie, men jage etter barna eller spyle dem ned etter å ha vært på stranden er ingen piknik. Kjøp henne noe for å minne henne om de gode tidene du har hatt sammen på turen.

Bruk et egg til å antikke sterling sølv smykker. Bare kok egget, hakk det opp, og legg det i en pose med sølvstykket ditt. Om noen timer vil smykkene dine endre farger, og da kan du polere den til et vakkert antikk utseende. Dette er en effektiv metode fordi egg inneholder svovel, og svovel forårsaker reaksjonen når den blandes med sterlingsølv.

Ta hensyn til ansiktsformen når du velger smykker. Et rundt ansikt ser best ut med smykker som har vertikale linjer og sterke vinkler. Smykker med kurver myker de sterke vinklene til et rektangulært ansikt. Et hjerteformet ansikt er smigret av smykker som skaper bredde på haken. Et ovalt ansikt kan bære noen stil smykker.

Du bør regelmessig rengjøre sølvsmykker. Du bør ikke la det bli svart eller grått. En billig, og enkel, måte å effektivt rense smykker er å pusse brikkene akkurat som du ville dine egne tenner. Bare legg litt tannkrem på en tørr klut og gni. Rengjør på kort tid.

Til slutt handler millioner for smykker daglig. Mange menn og kvinner unge og gamle som smykker. Det er så mange forskjellige typer smykker for folk at det gjør shopping for smykker litt vanskelig. Hvis du bruker rådene som ble gitt i artikkelen, bør du ha en enklere tid på å handle smykker som passer deg.